Sherryviinietikka Reserva al Pedro Ximenes 250ml

Aistinvaraisten ominaisuuksiensa ansiosta Pedro Ximénez Reserve -etikka sopii erityisen hyvin liharuokiin, juustopohjaisiin salaatteihin, kokoon keitteviin kastikkeisiin ja jälkiruokiin.

Referenssi: 1320 Osastot: , Ean koodi: 8410061002240 Koko laatikko: 6 -----------------------
Sisältää: Pedro Ximenes sherryetikka
Innehåll: Pedro Ximenes sherryvinäger
-----------------------
RAVINTOSISÄLTÖ PER 100g/NÄRINGSÄMNE PER 100g:
Energia/energi: 137kJ / 33kcal Rasva/fett: <0.1g   josta tyydyttynyttä/varav mättät fett: <0.1g Hiilihydratit/kolhydrat: 7.8g   josta sokeri/varav sockerarter: 6.8g Proteiini/protein: <0.3g Suola/salt: 0.06g
-----------------------
Valmistaja:

Kuvaus

Etikka, joka on valmistettu Manzanillan spontaanista (tai luonnollisesta) happamoitumisesta, joka on vuosien ajan kypsynyt Sanlúcar de Barrameda -viinitiloissamme perinteistä Soleras- ja Criaderas-menetelmää käyttäen. Pitkän ikääntymisprosessinsa ja tämän etikan tuottamiseen käytettyjen viinien huomattavan laadun ansiosta se on runsas ja aromaattinen sekä harmoninen ja voimakas . Hieman makea aromi tulee Pedro Ximenez viinin ikääntymisen seurauksena. Se on makeinta etikoista, mutta makeudestaan ​​huolimatta sen tyylikäs happamuus tulee silti läpi. Se sopii erityisen hyvin makeiden ja happamien ruokien kanssa ja pataruuissa. Se sopii erinomaisesti myös sipulien karamellisointiin. Aistinvaraisten ominaisuuksiensa ansiosta Pedro Ximénez Reserve -etikka sopii erityisen hyvin liharuokiin, juustopohjaisiin salaatteihin, kokoon keitteviin kastikkeisiin ja jälkiruokiin.

Lisätiedot

Paino 250 g

Sherryviinietikka Reserva al Pedro Ximenes 250ml